Vi på Hanssons Begravningsbyråer

Auktoriserade begravningsbyråer

Det är viktigt för dig att veta att Hanssons Begravningsbyråer är SBF auktoriserade.

Hos oss på Hanssons Begravningsbyråer hittar du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver.

Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund och en kvalitetsstämpel för oss.
Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande, kunnig rådgivning och erfaren omtanke hjälpa till att arrangera minnesvärda, personliga avskedsceremonier till en rimlig kostnad.

Vår historia – erfaren omtanke

our-histBegravningsbyrån grundades i början av 1900-talet i Dalarna av Erik Johan Hansson som drev Falu Begravningsbyrå. Sonen Nils Hansson flyttade till Stockholm och övertog 1932 Sundbybergs Begravningsbyrå och startade sedermera Spånga Begravningsbyrå 1936 och även Solna Begravningsbyrå 1943. Samtliga byråer är fortfarande i familjen Hanssons ägo och drivs idag av sonen Joakim Hansson.

I företaget arbetar också Maarit Hansson, Erika Nilsson, Gabriella Wessman, Tommy Jönsson, Bengt Eljenmyr, Göran Lindgren och Mikaela Rask.

Varmt välkommen till oss.

 

Våra ordinarie öppettider

Måndag – Fredag: 8:30 – 16:30