Vi på Hanssons Begravningsbyråer

 

 

Vi är auktoriserad begravningsbyrå

Det är viktigt för dig att veta att Hanssons Begravningsbyråer är en SBF auktoriserad begravningsbyrå. Hos oss på Hanssons Begravningsbyråer hittar du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. Det är trygghet för dig och en kvalitetsstämpel för oss.

Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund.
Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande och kunnig rådgivning, hjälpa till att arrangera minnesvärda begravningar till en rimlig kostnad.

Vår historia

our-histBegravningsbyrån grundades i början av 1900-talet i Dalarna av Erik Johan Hansson som drev Falu Begravningsbyrå. Sonen Nils Hansson flyttade till Stockholm och övertog 1932 Sundbybergs Begravningsbyrå och startade sedermera Spånga Begravningsbyrå 1936 och även Solna Begravningsbyrå 1943. Samtliga byråer är fortfarande i familjen Hanssons ägo och drivs idag av sonen Joakim Hansson. I företaget arbetar också Maarit Hansson, Erika Nilsson, Mikaela Rask, Bengt Eljenmyr och Göran Lindgren.

 

Våra ordinarie öppettider

Måndag – Fredag: 8:30 – 16:30